Kajakuddannelse

European Padle Pass, EPP2, hvad er det?

Det er en forkortelse af European Padle Pass og er et europæisk roeruddannelsessystem. Certifikatet består af flere uddannelsesniveauer. For at du kan bruge Sallingsund Sejlklubs kajakker skal du som minimum have EPP2 og gyldigt medlemskab.

Se detaljer på  www.danskkanoogkajakforbund.dk og www.sallingsundsejlklub.dk

Kajak, Krav til dine færdigheder.

ROERUDDANNELSE, 1. DAG

Undervisningen på den første dag foregår delvis på land og delvis i vandet ud for Sallingsund Sejlklub og inde i selve havnen.

Vi øver os dels i, at komme i- og ud af kajakken, at få fart på og styre kajakken sideværds,-  bakke, og stoppe.

ROERUDDANNELSE, 2. DAG

Du skal være god til at redde dig selv og lige så god til at redde din makker.

Om søndagen træner vi sikkerhed til søs. Du lærer at redde en kæntret makker op kajakken og redde dig selv op i kajakken når du kæntre.

For at blive rigtig god, skal du træne. Det kan vi gøre sammen i Sallingsund Sejlklub. J - Vi ses i Sallingsund Sejlklub

Vores INSTRUKTØR hedder Thomas Holgaard og kommer fra Virksund. Han har 9 års erfaring med kajak og træner selv i Vesterhavet på alle årstider.

Thomas arbejder med børn i sit professionelle virke og er utrolig dygtig til kommunikation. Sammen med sin kone og deres 3 børn, tager de ofte på kajakture forskellige steder i Danmark.

Bestået / ikke bestået

Kurset afsluttes med en prøver hvor du viser at du har forstået og kan udføre de færdigheder du har lært.

Certifikat

I samråd med Kajakinstruktøren vil aftaler du herefter bestilling og fremsendelse af EPP2 certifikat.

Frigivelse

Du er nu klar til at udføre Sallingsund Sejlklubs Frigivelsesprøve.